Yevgflany replied

424 weeks ago

Baba Filmi 1 Izle 720p > http://shurll.com/9et4q

Show Spoiler

Baba Filmi 1 Izle 720p

bb4f9be48f
Yorum..Yap..Cevab..iptal..etmek..iin..tklayn…filmi..eletirenlere..deil..yerden..yere..vuranlara..sesleniyorum..sizin..de..kendinize..gre..bir..yarg..mekanizmanz..vardr..ancak;..teknolojinin..filmlerde..bu..denli..kullanlmad,..salt..ynetmen..yeteneiyle..filmlerin..bir..yerlere..geldii..bir..dnemde..ekilip..halen..seviyesine..ulalamayan..bir..filmden..nefret..etmemek..gerek..arkadalar…huseindemir…ki…yldan…uzun…sre…nceyazd… -2-…hbarCevapla…Srf…bu…filme…yorum…yapabilmek…iin…ye…oldum…ayrca…siteniz…ok…gzel…emek…veren…herkese…ok…teekkrler….Sinemadan….hi….anlamyorsun…..mehmet….ki….yldan….uzun….sre….ncecevaplad…. 3-….hbarCevapla….git….kore….dizisi….izle………stenildii..takdirde..hak..sahipleri..videolarn..kaldrlmas..talebinde..bulunabilirler…44demir…Bir…yldan…uzun…sre…nceyazd… 0-…hbarCevapla…Filmi…tam…ekranda…izlerken…siteden…kaynakl…mouse…oynuyormu…gibi…olup…alttaki…dakika…gstergesi…ktndan…alt…yazy…okuyamadm…bu…yzden…filmi…yarda…kestim.Trke…dublajda…da…italyanca(sanrm)…konuulan…ksmlar…trkeye…evrilmemi…ve…alt…yazda…braklmam.in…asl…hevesim…kursamda…kald.Adminin…Cevab:…siteden…kaynakl…oldgunu…sanmam…playerdan…kaynakldr….Unknowen…ki…yldan…uzun…sre…nceyazd… 0-…hbarCevapla…Hem…film…hem…mzik…harika…….

dusunen-adam…ki…yldan…uzun…sre…ncecevaplad… 0-…hbarCevapla…soylemeyi…unuttum:…cigdem,…sen…kaliteli…filmlere…yanasma….keremcan..Bir..yldan..uzun..sre..nceyazd.. 0-..hbarCevapla..Bir..mafya..babas..dnn..sadece..adalet..peinde..olan..sayg..nezaket..ve..erefi..asla..elden..brakmayan…ugurkivanc…ki…yldan…uzun…sre…ncecevaplad… 0-…hbarCevapla…sen…kendini…deli…gibi…yaptn…ya…….IMDB…Puan:9.2…Tr:…Al…Pacino…Filmleri,…Dram…Filmleri,…En…yi…Filmler,…mdb…7 …Filmler,…Su…Filmleri,…Trke…Dublaj…Filmler,…Yabanc…Filmler…Vizyon…Tarihi:1973…Etiketler:…baba…serisi…….2…yorum…bulunmaktadr:"Baba…1…Trke…Dublaj…zle"…mazlum…2…Mays…2015,…15:02…hala…izlenmeye…deer&…salar…18…Haziran…2015,…14:07…cok…guzel…bir…film….8.5..ten..aag..deil…Ltfen..ye..deilseniz..ye..olunuz,..ye..iseniz..giri..yapnz…Bence…bu…film…tam…bir…bayapt…kelimeler…yetmez…bu…efsane…filmi…anlatmaya!…….

ironman 3 movie download 1080pthe expendables 2010 dual audio 720p vs 1080piddarammayilatho video songs download 1080p from youtubeimran khan amplifier 1080p tvsstep up 4 1080p tpbtaylorsvilledragon ball z kai 14 vf 720p hdtvmxgp ps4 gameplay 1080p hdthe proposal 720p yify subtitles inside outcontemporary dance hd wallpapers 1080p carsnaiyaandi hd video songs 1080p resolution

last edited 383 weeks ago by Yevgflany
Please log in to post a reply.